Maanrakennustyöt rakentamisen monipuoliselta ammattilaiselta Uudellamaalla

Ota yhteyttä rakentajaan!

RLK Koskinen Oy tarjoaa saman katon alta kaikki maanrakennustyöt, rakennusten pohjatyöt ja maansiirtotyöt Karkkilassa, Uudellamaalla ja koko Etelä-Suomen alueella. Palvelemme monenlaisia asiakkaita esimerkiksi rakennusliikkeistä muiden alojen yrityksiin.

Maanrakennustyöt laidasta laitaan

Maanrakennuksen palveluvalikoimamme kattaa kaikki maanrakennustyöt rakennusten pohjatöistä salaojituksiin ja teiden pohjien rakentamiseen. Lisäksi teemme maansiirtoja, kuten hiekan ja soran ajoa. Näin pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua esimerkiksi toimitilojen ja talojen rakentamiseen.

Teemme muun muassa:

  • talojen perustukset

  • viemärien kaivutyöt

  • salaojien kaivutyöt ja salaojaremontit

  • viherrakennustyöt

  • kaikenlaiset kaivinkonetyöt

  • maansiirtotyöt

  • hiekan ja soran ajot.

Kysy lisää maanrakennuksesta

Talojen perustukset ammattitaidolla

Perustusten teko vaatii osaamista, jonka avulla varmistetaan koko rakennuksen kestävyys vielä pitkään rakentamisen jälkeen. Me tarjoamme kaikenlaisten rakennusten vaatimat kaivu- ja pohjatyöt vahvalla ammattitaidolla. Urakoimme niin teollisuudelle, rakennusliikkeille, muille yrityksille kuin yksityisille kotitalouksillekin ja teemme esimerkiksi teollisuushallien, varastotilojen, toimitilojen ja talojen pohjia.

Pyydä tarjous perustuksille!

Salaojien rakentaminen pitkällä kokemuksella

Salaojien tarkoitus on estää kosteuden nousu maasta rakennuksen perustuksiin ja ohjata sadevesi pois rakennuksen läheltä. Salaojien rakentamiseen kannattaa tilata ammattilaiselta, jotta rakennus kestää hyvässä kunnossa pitkään eikä esimerkiksi ikäviä kosteusvaurioita pääse syntymään.

 

Myös salaojien saneeraus on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Ammattilaisen avulla vältät mahdolliset sudenkuopat, joita huolimattomasti rakennetuista ojituksista seuraa. Me tarjoamme salaoja- ja sadevesijärjestelmien rakentamisen ja saneeraukset pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katso yhteystietomme tästä

Kaikki maansiirtotyöt sopimuksen mukaan

Teemme kaikki maanrakennuksessa tarvittavat maansiirtotyöt Uudenmaan alueella sopimuksen mukaan. Kuljetamme myös työmaalle tarvittavan maa-aineksen ja huolehdimme ylimääräisen aineksen viemisestä pois paikalta.

 

Kalustomme avulla hoidamme maanrakennustyöt kaikkine osa-alueineen ripeästi alusta loppuun saakka!

Kysy lisää!