Teollisuuden kunnossapitoa Etelä-Suomessa – korjaamme halleja ja muita yritystiloja

Pyydä tarjous hallin rakentamiseen!

Yrityksen hallit ja muut tilat vaativat ylläpitoa pysyäkseen käyttökunnossa. RLK Koskinen Oy tarjoaa teollisuuden kunnossapitoa pitkällä kokemuksella Etelä-Suomen alueella. Kunnostamme niin varastohallit, konehallit kuin tuotantohallitkin ammattitaidolla.

Kiinteistön käyttökunto luo perustan liiketoiminnalle!

Teollisuuskiinteistön kunto vaikuttaa liiketoiminnan tulokseen, joten sen ylläpidosta kannattaa pitää huolta. Ennakoivat huoltotoimet varmistavat tilojen pysymisen hyvässä kunnossa ja auttavat siten säästämään tiloihin liittyvissä kustannuksissa.

 

Jatkuvan kunnossapidon avulla varmistetaan myös se, että tilat palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitustaan, eli että ne ovat juuri oikeanlaiset niissä harjoitettavaan toimintaan nähden. Kunnossapito edesauttaa myös henkilöstön työturvallisuutta ja viihtyvyyttä työpaikallaan.

Ota yhteyttä rakentajaan!

Rakennustekninen kunnossapito osaavin ottein

Yrityksille tarjoamamme kiinteistöjen kunnossapito pitää sisällään rakennusten rakenteiden ja pintojen sekä esimerkiksi kiinteistön piha-alueiden säännöllisen huollon ja kunnossapidon. Kunnossapitoon voi sisältyä myös esimerkiksi kosteusvahinkojen kartoitus- ja korjaustöitä.


Olemme monien Uudellamaalla toimivien teollisuusyrittäjien ja muiden yrittäjien kunnossapitokumppani. Räätälöimme kunnossapitosopimuksen aina kohteen ja asiakkaan erityisvaatimusten mukaan.

Pyydä lisätietoja

Teollisuuskiinteistön muutostyöt ammattilaiselta

Palvelemme tarpeitasi kaikissa teollisuuskiinteistöjen muutostöissä. Toteutamme sekä pienemmät uudistukset että isommatkin saneeraukset ammattitaidolla. Tarjoamme palveluamme avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme halutessasi kaiken suunnittelusta ja materiaalihankinnoista viimeistelyyn saakka. Tyypillisiä kiinteistön muutostöitä, joita otamme vastaan, ovat esimerkiksi tilasaneeraukset, ulkotilojen remontit ja muut rakennustekniset työt.

Erikoisosaamisemme avulla pystymme rakennus- ja saneeraustöihin vaativissakin teollisuuskohteissa. Meiltä onnistuu myös työskentely esimerkiksi nopealla aikataululla ja joustavin kellonajoin.

 

Näin varmistamme sen, että muutostöistä huolimatta yritystoimintasi pääsee jatkumaan. Ota yhteyttä, niin katsomaan, miten voimme olla avuksesi!