Teollisuusrakentamisen osaamista Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

RLK Koskinen Oy tarjoaa teollisuusrakentamista vahvalla ammattitaidolla Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Olemme hallirakentamisen osaaja, joka pystyttää niin varastohallit, konehallit kuin tuotantohallitkin tarpeidesi mukaan.

Kestävät rakennukset joka lähtöön

Tarvitsetko tilaa tuotannolle tai koneille? Oletko vailla toimistotilaa tai muuta liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittavaa tilaa? Rakennamme kaikki teollisuuden ja muiden alojen yritysten tarvitsemat rakennukset, kuten vajat, varastot, hallit, tuotantotilat ja toimitilat.

 

Tarvitsitpa mitä yritystilaa tahansa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Rakennamme

  • teollisuushallit ja tuotantohallit

  • liiketilat

  • lämpimät tai puolilämpimät hallit

  • konehallit

  • varastot ja varastohallit

  • toimitilat ja toimistorakennukset

  • myymälät ja myymälähallit

  • korjaamotilat ja korjaamohallit.

Tarvitsitpa mitä yritystilaa tahansa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Katso yhteystietomme tästä

Hallirakentamisen asiantuntija

Olemme hallirakentamisen osaaja, jolta saat kaikki yritystoiminnassa tarvitsemasi hallit nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on laaja kokemus sekä tilojen rakentamisesta uudiskohteena tyhjälle tontille että rakentamisen sovittamisesta jo rakennettuun teollisuusympäristöön.

 

Voimme myös auttaa uuden rakennuksen suunnittelussa ja sopivien rakennusmateriaalien valinnassa. Teemme halleja esimerkiksi liimapuu- tai teräsrakenteisina tai vaikka pitkästä tavarasta. Valitsemme kanssasi sopivimmat ja kaikin tavoin tarpeisiisi sopivat ratkaisut! Pystymme toteuttamaan myös erikoisempia ratkaisuja, joissa huomioidaan vaikkapa tilojen muunneltavuus

Pyydä lisätietoja

Hallit avaimet käteen -ratkaisuna

Voimme ottaa hallirakentamisessa vetovastuun koko projektista. Tällöin toimitamme tarpeidesi mukaiset hallirakennukset avaimet käteen -periaatteella. Teemme tarvittavat suunnitelmat ja hankinnat sekä rakennamme hallit ja niiden laajennukset perustuksista kattoon saakka. Viimeistelemme ja varustelemme myös tilat toivotulla tavalla.

Olemme kokenut yritystilojen rakentaja, joten saat meiltä laadukkaan lopputuloksen.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja rakennetaan tarpeisiisi taipuva tila!