Toimitilarakentaminen kaikkeen liiketoimintaan Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä rakentajaan!

RLK Koskinen Oy tarjoaa toimitilarakentamista kaikkeen liiketoimintaan. Yrityksemme palvelee Karkkilasta käsin kaikkialla Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Rakennamme niin teollisuuden tuotantotiloja kuin esimerkiksi toimisto- ja myymälätilojakin. Palvelemme myös maatalouden moninaisia tarpeita tekemällä muun muassa halleja ja varastotiloja.

Monenlaisia tiloja yritystoiminnan tarpeisiin

RLK Koskinen Oy rakentaa ammattitaidolla hyvin monenlaisia toimitiloja. Meiltä löytyy ratkaisu jokaisen yrityksen tarpeisiin. Rakennamme kaikkea suurista teollisuushalleista toimisto- ja myymälätiloihin. Rakennamme myös kaikki maataloustuotannossa tarvittavat tilat kustannustehokkaasti. Eläinsuojien lisäksi suunnittelemme ja pystytämme konesuojat ja -hallit sekä varastorakennukset.

 

Rakentamisen ohella pidämme tiloja kunnossa ja saneeraamme niitä vastaamaan paremmin kehittyvän liiketoiminnan tarpeita. Meiltä onnistuvat niin pienet remontit kuin suuremmatkin muutostyöt ja kokonaisvaltaiset saneerausurakat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimitiloja käyttötarkoitus edellä

Meiltä saat halutessasi kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu kaikki tilojen suunnittelusta ja materiaalihankinnoista rakennuksen pohjatöihin ja itse rakentamiseen saakka. Tietenkin myös viimeistelemme lopputuloksen huolellisesti.

 

Suunnittelemme ja rakennamme tiloja niiden käyttötarkoituksen ehdoilla. Teollisuus- ja tuotantotiloja rakennettaessa on tärkeää, että tila toimii tuotannon kannalta optimaalisesti. Tehtaassa on voitava keskittyä tuotteiden sujuvaan ja turvalliseen valmistamiseen. Toimistotilaa suunnitellessa ja rakennettaessa on puolestaan otettava huomioon toimiston käyttäjien toiveet ja tarvittavat toiminnallisuudet.

Pyydä lisätietoja

Kustannustehokasta toimitilarakentamista

Tarkan suunnittelun ja ammattitaitoisen tekemisen avulla pystymme rakentamaan toimitiloja kustannustehokkaasti.

 

Varmistamme, että saat käyttötarkoitusta ja käyttäjiä mahdollisimman hyvin palvelevat, laadukkaat tilat ilman turhia kustannuksia.

Pidämme kaikessa rakentamisessa huolta paitsi budjetissa pysymisessä niin myös aikatauluista. Hyvän projektijohtamisen avulla varmistamme, että rakennus on valmis silloin, kun sen oli määräkin olla. Näin liiketoiminnallesi ei aiheudu rakennusurakasta ylimääräisiä viiveitä. Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous projektiasi varten!